Veilig en eenvoudig betalen Goede service  Snelle levering Binnen 14 dagen retourneren Achteraf betalen
ontwerp zonder titel 12 kopie

Beoordelingen

Geplaatst door: Helene 5-06-2021 17:03:19
Beoordeling:
Super service had shirt besteld was te groot volgende dag al een andere opgestuurd gekregen zodat ik het op tijd had voor verjaardag dochter
Geplaatst door: Christianne 5-06-2021 09:59:54
Beoordeling:
Heel blij dat ik de sokken vandaag op tijd binnen heb gekregen.
Het kado staat nu klaar en de jarige (gamer) zal er super blij mee zijn.

Hartelijk dank voor de goede & snelle service
Geplaatst door: Charley 5-05-2021 19:07:06
Beoordeling:
Super veel dank. Hele snelle service. Zelfs zelf bedachte tekst op een sok werd nog dezelfde dag gemaakt en verzonden.
Geplaatst door: Susan 3-03-2021 22:14:16
Beoordeling:
Super snelle service, en verzending. Ik ben zeer tevreden.
Geplaatst door: Jan 16-02-2021 20:55:16
Beoordeling:
Maandag om 09:10 een vraag gesteld over levertijd, om 09:11 antwoord gekregen! Meteen besteld en de volgende dag geleverd!
Geplaatst door: Jill 29-12-2020 15:41:47
Beoordeling:
Snelle levering ook tijdens de drukke kerst periode .
Geplaatst door: Cilia Vloedgraven 22-12-2020 21:08:51
Beoordeling:
Onze jeugd van de volleybalvereniging zijn helemaal blij met de sokken. Snel geleverd, meegedacht over het ontwerp; Toppe service
Geplaatst door: Frieda Met 21-11-2020 19:10:19
Beoordeling:
Ik heb de bedrukte sokken in twee dagen binnen , boven verwachting!
zien er prima uit, ben er erg blij mee
zal zeker nogmaals een bestelling doen!
Geplaatst door: Aniek 21-11-2020 13:04:06
Beoordeling:
super leuk en ook nog snel verzonden!
Geplaatst door: Mariëlle Verkleij 16-11-2020 15:04:22
Beoordeling:
super mooi en snel klaar.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN