cadeau voor hem of cadeau voor haar www.tekstkadoshop.nl

Beoordelingen

Geplaatst door: Esmeralda 12-03-2018 11:43:23
Beoordeling:
Ik vind de bestelling super! Echter de verzendkosten vind ik erg hoog voor een pakket wat ik in m'n brievenbus terug vond.... Ik had voor die kosten een bezorger met een pakketje verwacht.
Geplaatst door: Harold Breman 7-03-2018 12:58:31
Beoordeling:
Super
Geplaatst door: Madelein 3-03-2018 15:28:39
Beoordeling:
Samen met mijn moeder van 81 jaar een workshop Dikke Dames schilderen bij Marie-Anne gedaan. Wat een geweldige en gezellige middag met een blijvend mooi schilderij als resultaat en aandenken. Echt een aanrader!!!
Geplaatst door: Marissa 24-02-2018 13:12:02
Beoordeling:
Leuke tassen besteld met opdruk.
Snelle levering en zag er erg leuk uit!
Geplaatst door: harry 22-02-2018 16:24:38
Beoordeling:
GEEN KLACHTEN.
Geplaatst door: annick 20-02-2018 11:35:01
Beoordeling:
snelle levering en mooie tas
Geplaatst door: Yvanka 16-02-2018 18:27:05
Beoordeling:
Zeer tevreden
Geplaatst door: Wouter 3-02-2018 11:40:15
Beoordeling:
Kort na bestelling werd er per e-mail contact opgenomen over onze wensen. Levering was snel en naar verwachting. Heel leuk gedaan!
Geplaatst door: J.J. Choy 2-02-2018 20:57:50
Beoordeling:
Mini t-shirt besteld. Omdat ik dat het liefst de volgende dag wilde hebben, werd het binnen een half uur na mijn telefonisch contact al verstuurd. Super service en een goed product. Bovendien een leuk telefonisch contact gehad hierover.
Geplaatst door: Linda 2-02-2018 12:09:00
Beoordeling:
Snelle levering. Prima kwaliteit.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - Volgende

Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN