cadeau voor hem of cadeau voor haar www.tekstkadoshop.nl

Beoordelingen

Geplaatst door: Ellen 1-04-2017 22:39:05
Beoordeling:
T-shirt is perfect! Netjes verpakt en snelle levering! (De maat is goed) Een geweldig kado
Geplaatst door: Floris 30-03-2017 21:10:27
Beoordeling:
t-shirt is goed bedrukt en verzorgd verpakt. De levering was supersnel. Bedankt!
Geplaatst door: Wilma 25-03-2017 15:35:04
Beoordeling:
Wat een leuk t-shirt! Keurige bedrukking en verzorgd verpakt! En ook snel geleverd, want het was een cadeau en we waren wat laat met bestellen. Het cadeau viel heel goed in de smaak. Het was een succes! Bedankt voor je service en snelle levering! Groet, wilma
Geplaatst door: Iris 25-03-2017 12:26:04
Beoordeling:
geweldige service en super resultaat

Ik heb een stoeltje besteld en hij is geweldig geworden. De service is heel goed
Geplaatst door: Trees 25-03-2017 12:25:03
Beoordeling:
Prima kwaliteit en keurige, goed verpakte bezorging

Zeker aan te bevelen bij familie en vrienden
Geplaatst door: Miranda 25-03-2017 12:24:16
Beoordeling:
Gezellig en leuk

Gezellig, ongedwongen... alles mag niets moet... Genoeg ruimte voor eigen in breng
Geplaatst door: Petra 25-03-2017 12:23:28
Beoordeling:
Een gezellige creatieve middag en met een mooi schilderij naar huis.

Leuke creatieve workshop samen met vriendinnen.
Geplaatst door: Saskia 19-03-2017 15:21:21
Beoordeling:
Met vijf buurvrouwen hebben we op een regenachtige zatermiddag bij Marie-Anne dikke dames geschilderd. Het was erg gezellig, goed verzorgd en dat voor n redelijke prijs! We zijn allemaal met n ontzettend leuk schilderij naar huis gegaan. Staat erg leuk aan de muur!
Geplaatst door: Aafke Venhuizen 14-03-2017 20:26:10
Beoordeling:
wandbord met tekst besteld en ben er super blij mee ,snelle levering en ziet er perfect uit
ook een tshirt met tekst voor kado besteld , ook zeer goede levering en kwaliteit
Geplaatst door: Trude 10-03-2017 23:24:52
Beoordeling:
Zeer goede service en snelle reactie op vragen via de mail. Ben erg blij met mijn T shirt. Ik ga zeker nog eens bestellen.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - Volgende

Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN