cadeau voor hem of cadeau voor haar www.tekstkadoshop.nl

Beoordelingen

Geplaatst door: Irene 16-04-2016 12:23:39
Beoordeling:
Het was super leuk vanavond! We zijn er helemaal blij mee. Bedankt voor alles
Liefs irene
Geplaatst door: Wil 7-04-2016 22:01:59
Beoordeling:
djw voor de snelle service is goed aan gekomen ...en hij is erg leuk
gr wil
Geplaatst door: Anna 1-04-2016 00:30:04
Beoordeling:
Wauw, wat is hij mooi geworden mijn geboortebord. Hij hangt op een heel mooi plekje, ben er superblij mee.
Geplaatst door: Sanne 1-04-2016 00:28:29
Beoordeling:
Mijn 3 e bestelling, en zoals altijd weer supersnel geleverd!
Geplaatst door: joke budding 31-03-2016 10:00:30
Beoordeling:
met 6 collega s Dikke Dames geschilderd, was erg gezellig en we waren allemaal tevreden met het resultaat. zeker voor herhaling vatbaar.

groetjes Joke Budding
Geplaatst door: Anita 19-03-2016 11:42:15
Beoordeling:
het bord is binnen, hartelijk dank voor de snelle levering!!

Hartelijke groet, Anita
Geplaatst door: Bianca 12-03-2016 20:52:20
Beoordeling:
Super Bedankt Marie Anne wij hebben een super middag gehad. Heel gezellig en het resultaat mag er ook zijn.
Geplaatst door: Dani 1-03-2016 20:56:54
Beoordeling:
Origineel VVSB shirt besteld en heel snel geleverd gekregen. Super service!
Nu hopen dat papa er blij mee is.
Geplaatst door: Jolanda 25-02-2016 22:27:58
Beoordeling:

Vandaag het geboortebord van onze kleinkinderen ontvangen.
Zag er prima uit!.
Heb dochterlief heel erg blij kunnen maken, vond het een supermooi cadeau!
Geplaatst door: Janny Ketting 17-02-2016 12:58:54
Beoordeling:
Workshop Dikke dames gedaan. Alles was goed voorbereid genoeg voorbeelden,en kleuren om uit te kiezen. Voor iedereen te doen met of zonder ervaring. En aan het eind loop je met een gezellige Dikke Dames de deur uit. Veel schilder plezier !!
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - Volgende

Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang  5% korting
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN