cadeau voor hem of cadeau voor haar www.tekstkadoshop.nl

Beoordelingen

Geplaatst door: Hennie 23-04-2016 21:07:27
Beoordeling:
Met 7zussen en schoonzus een erg gezellige middag gehad! Dikke dames zijn erg leuk geworden.Voor herhaling vatbaar!
Geplaatst door: lianne koning 21-04-2016 13:56:35
Beoordeling:
Super snelle en goede service!!
Heel erg bedankt!! Wij zijn heel blij ermee!
Geplaatst door: Irene 16-04-2016 12:23:39
Beoordeling:
Het was super leuk vanavond! We zijn er helemaal blij mee. Bedankt voor alles
Liefs irene
Geplaatst door: Wil 7-04-2016 22:01:59
Beoordeling:
djw voor de snelle service is goed aan gekomen ...en hij is erg leuk
gr wil
Geplaatst door: Anna 1-04-2016 00:30:04
Beoordeling:
Wauw, wat is hij mooi geworden mijn geboortebord. Hij hangt op een heel mooi plekje, ben er superblij mee.
Geplaatst door: Sanne 1-04-2016 00:28:29
Beoordeling:
Mijn 3 e bestelling, en zoals altijd weer supersnel geleverd!
Geplaatst door: joke budding 31-03-2016 10:00:30
Beoordeling:
met 6 collega s Dikke Dames geschilderd, was erg gezellig en we waren allemaal tevreden met het resultaat. zeker voor herhaling vatbaar.

groetjes Joke Budding
Geplaatst door: Anita 19-03-2016 11:42:15
Beoordeling:
het bord is binnen, hartelijk dank voor de snelle levering!!

Hartelijke groet, Anita
Geplaatst door: Bianca 12-03-2016 20:52:20
Beoordeling:
Super Bedankt Marie Anne wij hebben een super middag gehad. Heel gezellig en het resultaat mag er ook zijn.
Geplaatst door: Dani 1-03-2016 20:56:54
Beoordeling:
Origineel VVSB shirt besteld en heel snel geleverd gekregen. Super service!
Nu hopen dat papa er blij mee is.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - Volgende

Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN