op zoek naar een cadeau voor hem of haar.

Beoordelingen

Geplaatst door: Tania 31-08-2017 08:51:33
Beoordeling:
Bord gisteren al aangekregen en het is prachtig. Thx alvast voor de goeie service en zeker tot nog is.




Groetjes




Tania

Geplaatst door: Irma Man-Kloek 30-08-2017 15:39:18
Beoordeling:
snelle bestelling fijn ik had het voor 4 september nodig dus best een gok maar het kwam vandaag binnen.heel fijn bedankt Irma
Geplaatst door: Bianca 29-08-2017 08:47:34
Beoordeling:
Super snelle levering en naar wens de opdracht uitgevoerd. De gieter met aangepaste tekst. Bedankt.
Geplaatst door: Bianca 29-08-2017 08:47:11
Beoordeling:
Super snelle levering en naar wens de opdracht uitgevoerd. De gieter met aangepaste tekst. Bedankt.
Geplaatst door: Marion Holsheimer 28-08-2017 20:06:33
Beoordeling:
Goed en snel ontvangen
Geplaatst door: T. Stuij 24-08-2017 23:29:39
Beoordeling:
Wij hebben het t-shirt ontvangen dat onze kleinzoon voor zijn vader heeft besteld, hij heeft het nog niet aan zijn vader kunnen geven ivm vakantie. Dus we hopen dat het past.
Met vriendelijjje groet,
De oma van Raul Stuij
Geplaatst door: B J Vermeulen 2-08-2017 12:12:20
Beoordeling:
Super service! Een echte aanrader om hier te bestellen
Geplaatst door: dragieana 21-07-2017 22:34:51
Beoordeling:
bedank voor snele bezorging ik ben blij met kado voor mijn vriend voor verjaardag lieve groete dragieana
Geplaatst door: Linda van Gompel 19-07-2017 15:58:21
Beoordeling:
We hebben een stoeltje besteld voor onze collega met daarin het geboortekaartje verwerkt. Het was even puzzelen, maar het resultaat mag er zijn! En op tijd binnen :-)
Geplaatst door: Bianca 19-07-2017 12:37:39
Beoordeling:
De tas is in goede orde ontvangen en mooi op tijd! Top!
Hartelijke groet,
Bianca
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN