op zoek naar een cadeau voor hem of haar.

Beoordelingen

Geplaatst door: Charley 5-05-2021 19:07:06
Beoordeling:
Super veel dank. Hele snelle service. Zelfs zelf bedachte tekst op een sok werd nog dezelfde dag gemaakt en verzonden.
Geplaatst door: Susan 3-03-2021 22:14:16
Beoordeling:
Super snelle service, en verzending. Ik ben zeer tevreden.
Geplaatst door: Jan 16-02-2021 20:55:16
Beoordeling:
Maandag om 09:10 een vraag gesteld over levertijd, om 09:11 antwoord gekregen! Meteen besteld en de volgende dag geleverd!
Geplaatst door: Jill 29-12-2020 15:41:47
Beoordeling:
Snelle levering ook tijdens de drukke kerst periode .
Geplaatst door: Cilia Vloedgraven 22-12-2020 21:08:51
Beoordeling:
Onze jeugd van de volleybalvereniging zijn helemaal blij met de sokken. Snel geleverd, meegedacht over het ontwerp; Toppe service
Geplaatst door: Frieda Met 21-11-2020 19:10:19
Beoordeling:
Ik heb de bedrukte sokken in twee dagen binnen , boven verwachting!
zien er prima uit, ben er erg blij mee
zal zeker nogmaals een bestelling doen!
Geplaatst door: Aniek 21-11-2020 13:04:06
Beoordeling:
super leuk en ook nog snel verzonden!
Geplaatst door: Mariëlle Verkleij 16-11-2020 15:04:22
Beoordeling:
super mooi en snel klaar.
Geplaatst door: Leen 12-10-2020 10:10:15
Beoordeling:
Perfecte service, snel geleverd, mooi ingepakt 't was echt een cadeautje toen ik het aankreeg! Dikke pluim
Geplaatst door: Chantal 8-10-2020 19:18:56
Beoordeling:
Leuk cadeau, ziet er netjes uit maar had toch graag van te voren gelezen/gehoord dat de boxers van de zeeman afkomen.
Het maakt het cadeau niet minder leuk en ben er erg blij mee. Hopelijk dat mijn man ze ook leuk vind (voor ons 1 jarig huwelijk ga ik ze zondag cadeau doen)
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN