op zoek naar een cadeau voor hem of haar.

Beoordelingen

Geplaatst door: Cm de Koning 8-10-2021 12:56:56
Beoordeling:
Top gedaan ben er heel blij mee jullie zijn Toppertjes en snel geleverd
Geplaatst door: Sanne Gan 9-08-2021 12:54:54
Beoordeling:
Goeie service en levering!
Geplaatst door: Nicolle 25-06-2021 21:25:58
Beoordeling:
Heel fijn dat er zo snel gereageerd wordt op mijn vragen. Super service!
Geplaatst door: Brigitte Teeuwisse 21-06-2021 16:09:24
Beoordeling:
Hartelijk dank voor de snelle verzending. Het bedrukte T-shirt is goed bevallen en ziener leuk uit!
Geplaatst door: Suzan 14-06-2021 22:22:34
Beoordeling:
Wauw wat een service! Mail gestuurd met een vraag over een wijziging in een tekst, werd direct geregeld en ook nog eens zonder kosten. Ik kom hier zeker nog eens terug.
Geplaatst door: Marly 12-06-2021 21:38:51
Beoordeling:
Super goede service, snelle reactie op vragen, voor herhaling vatbaar.
Geplaatst door: Helene 5-06-2021 17:03:19
Beoordeling:
Super service had shirt besteld was te groot volgende dag al een andere opgestuurd gekregen zodat ik het op tijd had voor verjaardag dochter
Geplaatst door: Christianne 5-06-2021 09:59:54
Beoordeling:
Heel blij dat ik de sokken vandaag op tijd binnen heb gekregen.
Het kado staat nu klaar en de jarige (gamer) zal er super blij mee zijn.

Hartelijk dank voor de goede & snelle service
Geplaatst door: Charley 5-05-2021 19:07:06
Beoordeling:
Super veel dank. Hele snelle service. Zelfs zelf bedachte tekst op een sok werd nog dezelfde dag gemaakt en verzonden.
Geplaatst door: Susan 3-03-2021 22:14:16
Beoordeling:
Super snelle service, en verzending. Ik ben zeer tevreden.
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN