op zoek naar een cadeau voor hem of haar.

Beoordelingen

Geplaatst door: Frieda Met 21-11-2020 19:10:19
Beoordeling:
Ik heb de bedrukte sokken in twee dagen binnen , boven verwachting!
zien er prima uit, ben er erg blij mee
zal zeker nogmaals een bestelling doen!
Geplaatst door: Aniek 21-11-2020 13:04:06
Beoordeling:
super leuk en ook nog snel verzonden!
Geplaatst door: Mariëlle Verkleij 16-11-2020 15:04:22
Beoordeling:
super mooi en snel klaar.
Geplaatst door: Leen 12-10-2020 10:10:15
Beoordeling:
Perfecte service, snel geleverd, mooi ingepakt 't was echt een cadeautje toen ik het aankreeg! Dikke pluim
Geplaatst door: Chantal 8-10-2020 19:18:56
Beoordeling:
Leuk cadeau, ziet er netjes uit maar had toch graag van te voren gelezen/gehoord dat de boxers van de zeeman afkomen.
Het maakt het cadeau niet minder leuk en ben er erg blij mee. Hopelijk dat mijn man ze ook leuk vind (voor ons 1 jarig huwelijk ga ik ze zondag cadeau doen)
Geplaatst door: Michiel 18-09-2020 17:44:57
Beoordeling:
Hoi wat ben ik weer blij met de bedrukte sokken ..
Mooie kwaliteit
Zo vlug geleverd
Perfecte contact
Ben zo tevreden over de producten , eindelijk een website die je vertrouw ik blijf altijd klant..dikke 10. Weer
Geplaatst door: Titia 15-09-2020 13:40:44
Beoordeling:
Ik ben zeer tevreden. 3 tassen met teksten. Snelle levering. Prima kwaliteit. Helemaal goed!
Geplaatst door: Michiel 14-09-2020 16:48:41
Beoordeling:
Hoi ik heb net de beker met tekst binnen, wauw erg mooi Mooie gave beker..erg vlug geleverd ben er heel blij mee mooiste site die ik ken. Mooie spullen. Goede communicatie als er wat is top..Ik. Blijf hier trouwe klant mvg michiel
Geplaatst door: Ruud 4-07-2020 16:10:37
Beoordeling:
Prima. Geen problemen of issues. Eigenlijk zo als het hoort. Top.
Geplaatst door: M Pijpers 13-06-2020 15:14:00
Beoordeling:
Super service
Contact enorm vriendelijk
Snelle levering
Mooie kwaliteit
Zeker voor herhaling barbaar dus...zeker aan te bevelen!
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN