cadeau voor hem of cadeau voor haar www.tekstkadoshop.nl

Beoordelingen

Geplaatst door: Elke 21-06-2017 19:04:34
Beoordeling:
Pakketje is vandaag al geleverd, SUPERBEDANKT voor de snelle levering.

Cadeautjes zijn TOP.
Geplaatst door: Karline 9-06-2017 16:40:07
Beoordeling:
Bedankt voor het mooie gepersonaliseerde bord! En wat een vlotte en snelle service!
Geplaatst door: Brigitte Burgers 31-05-2017 17:18:33
Beoordeling:
Afgelopen week ben ik met een vriendin bij Marie-Anne van Berkel geweest voor het schilderen van een Dikke Dame. Wat hebben wij een leuke middag gehad. Lekker kneuterig bezig zijn terwijl Marie-Anne ook weer iets nieuws ging uitproberen. Als wij hulp nodig hadden dan was zij er maar wij voelden ons erg vrij in de dingen die wij wilden doen. Wij werden voorzien van thee met iets lekkers en de sfeer was goed. Mocht je met een klein groepje zijn dan kan ik de workshop bij haar thuis op zolder van harte aanbevelen. Wij hebben in ieder geval genoten van ons Zen momentje en gingen allebei met een voldaan gevoel en een gaaf schilderij naar huis.
Geplaatst door: Gonny 26-05-2017 16:56:46
Beoordeling:
Hoi Marie-Anne, het tekstbord en het hart op handen ontvangen, wat n super snelle service en alles ziet er SUPER uit!!
En ook nog bedankt voor het stickertje...TOP
Tot n volgende keer
Geplaatst door: Jaimie 13-05-2017 18:51:19
Beoordeling:
Naambordje besteld, was helaas tijdens vervoer beschadigd. Direct contact opgenomen en hierop is kosteloos dezelfde dag een vervangend exemplaar toegestuurd. Super service!
Geplaatst door: Senna 2-05-2017 16:56:17
Beoordeling:
Vandaag mijn kinderstoeltje binnen gekregen. Wauw wat is die super leuk geworden zeg. En heel snel geleverd! Heel erg bedankt voor de goede service.
Geplaatst door: Henk 2-05-2017 16:53:27
Beoordeling:
Supergaaf t shirt besteld. Het zag er ziet er heel mooi uit, ik ga zeker vaker bestellen.
Geplaatst door: Charlotte 23-04-2017 14:17:06
Beoordeling:
Ik heb de houten gepersonaliseerde blokken besteld. Ik had verwacht dat de opdruk met verf was gedaan, maar dit waren stickers. Ik ben benieuwd hoe lang dit erop geplakt blijft. Leuk ter decoratie, maar niet geschikt om mee te spelen straks.
Geplaatst door: Sander 8-04-2017 08:30:08
Beoordeling:
Ik heb al diverse malen een t shirt besteld, en ben zeer tevreden. Ze blijven supermooie na een paar x wassen, en de prijs is goed.
Geplaatst door: Joyce 4-04-2017 19:52:36
Beoordeling:
Super leuke middag gehad met het Schilderen van Dikke Dames met lekkere dikke billen. Heel goed gelukt en hele leuke begeleiding
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - Volgende