op zoek naar een cadeau voor hem of haar.

Beoordelingen

Geplaatst door: Ernie 4-03-2020 11:30:37
Beoordeling:
Goede snelle levering en goede kwaliteit!
Geplaatst door: Marry de Vreugd 4-03-2020 06:04:24
Beoordeling:
Goede service, snelle levering!
Geplaatst door: Sylvia 21-02-2020 11:57:29
Beoordeling:
Wij gaan zeker vaker bestellen ;-) snelle en prettige service
Geplaatst door: Wiesje 21-02-2020 08:37:45
Beoordeling:
Perfect
Geplaatst door: Lysette 21-02-2020 08:26:07
Beoordeling:
Top!!!!
Geplaatst door: Inge vandewier 20-02-2020 22:03:41
Beoordeling:
Top service! Laat in de avond mail gestuurd betreft vraag levertijd, hier gelijk een antwoord op! Dag erna lag het pakketje in de bus, zoals afgesproken.
Geplaatst door: Evita van Heijningen 16-02-2020 09:26:14
Beoordeling:
Heel blij met de shirts en een super service. De shirts waren in eerste instantie veel te groot. Gelijk terug gestuurd en kreeg heel snel de juiste maat toe gestuurd. Helemaal top!
Geplaatst door: Sonja Haksteen 16-02-2020 07:51:48
Beoordeling:
Een mooie Skyline van Dordrecht voor het 40 jarig jubelieum van mijn vriend zijn werk. In 1ste instantie had ik niet gezien dat je veschillende matriaalen kon aanklikken. Ik had dus de verkeerde besteld. Na een mail gestuurd te hebben werdt dit direct opgelost.Er werdt gelijk een aanvullings rekening gestuurd met het restant bedrag want ik ging natuurlijk voor de duurste.Het werdt op de afgesproken dag ontvangen!Netjes en goed verpakt.Ik miste alleen de verzend mail van jullie en van Post.nl!Op de mail die ik uiteindelijk ontving stond de verkeerde kleur dus paniek! toch maar even open gemaakt. Op de factuur in de doos stond gelukkig de goede kleur.Verrassing dus op Valentijns dag! Mijn vriend opende de doos en toch verkeerde kleur? Ook Dordrecht in spiegelbeeld? Vreemd om 9.00 uur maar even bellen. Bleek er een beschermlaag van een sticker over heen te zitten voor het beschadigen. Ha Ha uiteindelijk toch een goed product gekregen te hebben voor een eerlijke prijs! Zeker een aanrader.
Geplaatst door: Jessica 15-02-2020 22:08:32
Beoordeling:
Mooi product. Ziet er goed uit, snelle levering
Geplaatst door: Monique 11-02-2020 12:42:56
Beoordeling:
Mooie kleur shirt, keurige opdruk!
Sokken zijn zware kwaliteit.
Zeer tevreden met de snelle levering.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN