cadeau voor hem of cadeau voor haar www.tekstkadoshop.nl

Beoordelingen

Geplaatst door: Petra 10-09-2019 08:12:03
Beoordeling:
Leuk shirt met tekst, goede kwaliteit en snelle levering.
Geplaatst door: Elma 7-09-2019 09:56:56
Beoordeling:
Goede, snelle service!
Kussentje ziet er prachtig uit!
Geplaatst door: Masja 8-08-2019 15:31:41
Beoordeling:
Ik heb mijn T-hemd zojuist ontvangen. Het hemd is precies geworden zoals ik het graag wilde hebben. Ik ben erg tevreden over het resultaat, dus mijn dank.
Geplaatst door: Angela Wellink 17-07-2019 10:03:10
Beoordeling:
Service was prima, snelle reactie via email en levering. Pasvorm van het T-shirt was prima alleen was de kwaliteit van de shirts niet hetzelfde. Het ene was 100 organisch katoen, het andere maar liefst 50 polyester en voelde ook echt goedkoop en synthetisch aan heel jammer. Dus bij bestelling even informeren naar de materialen. De shirt waren van bc-collection
Geplaatst door: Giorgia 23-06-2019 14:14:16
Beoordeling:
Service was top en snelle reactie op vragen. Ook ophalen was mogelijk
Geplaatst door: Giorgia 23-06-2019 14:14:15
Beoordeling:
Service was top en snelle reactie op vragen. Ook ophalen was mogelijk
Geplaatst door: Sietske 4-06-2019 21:36:00
Beoordeling:
Super snelle service en goede kwaliteit, top!
Geplaatst door: Janny van Driel 5-05-2019 08:03:38
Beoordeling:
Keurige service
Geplaatst door: Karin Kieft 5-05-2019 07:39:59
Beoordeling:
Verzendkosten voor 3 boxersshort zijn veel te hoog.
Boxers waren wel leuk
Geplaatst door: Bonnie 5-05-2019 00:23:56
Beoordeling:
T shirt was snel geleverd! Het t shirt is precies zoals op de foto. Leuk om kado te doen en aan de reactie van de ontvanger te zien nog leuker om te krijgen. In het vervolg voor een kadootje kijk ik hier weer.
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - Volgende

Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang  5% korting
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN