cadeau voor hem of cadeau voor haar www.tekstkadoshop.nl

Beoordelingen

Geplaatst door: Annet 13-07-2018 18:43:04
Beoordeling:
Ging super snel en goed!
Geplaatst door: Jo-Ann 13-07-2018 07:10:43
Beoordeling:
Dit is mijn vaste website voor alle cadeautjes die ik voor het personeel geef. Top service! Snelle levering en bij problemen is er altijd wel een oplossing.
Geplaatst door: Fransie 13-07-2018 05:02:44
Beoordeling:
Van de bestelling tot levering heb je een leuk en mooi product geleverd!top
Geplaatst door: Martina 12-07-2018 21:21:06
Beoordeling:
Fijn dat je me na wat moeite met de bestelling toch aan een leuke, persoonlijke tas hebt geholpen!
Geplaatst door: Claudia 12-07-2018 08:11:16
Beoordeling:
Mooie kussens voor bruidspaar binnen gekregen!
Geplaatst door: Eva van Dijk 11-07-2018 20:49:56
Beoordeling:
Leuk shirt voor iemand die met pensioen gaat! Goede pasvorm. Werd erg gewaardeerd en leuke reacties. Snelle levering.
Geplaatst door: A. Van der Meulen 8-07-2018 16:04:24
Beoordeling:
Tevreden.
Geplaatst door: Tabitha vd windt 6-07-2018 22:14:35
Beoordeling:
Netjes verpakt snelle levering nog xtra naam kind erbij gedrukt top service!
Geplaatst door: Karin 6-07-2018 08:23:52
Beoordeling:
Top! Snel en netjes verpakt. We zijn tevreden! Nu hopen dat de juf er blij mee is, maar dat zal wel goed komen :)
Geplaatst door: Robin 6-07-2018 08:16:41
Beoordeling:
Top service! Alles was snel binnen en een prachtig kado!
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - Volgende

Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN