op zoek naar een cadeau voor hem of haar.

Beoordelingen

Geplaatst door: Leen 12-10-2020 10:10:15
Beoordeling:
Perfecte service, snel geleverd, mooi ingepakt 't was echt een cadeautje toen ik het aankreeg! Dikke pluim
Geplaatst door: Chantal 8-10-2020 19:18:56
Beoordeling:
Leuk cadeau, ziet er netjes uit maar had toch graag van te voren gelezen/gehoord dat de boxers van de zeeman afkomen.
Het maakt het cadeau niet minder leuk en ben er erg blij mee. Hopelijk dat mijn man ze ook leuk vind (voor ons 1 jarig huwelijk ga ik ze zondag cadeau doen)
Geplaatst door: Michiel 18-09-2020 17:44:57
Beoordeling:
Hoi wat ben ik weer blij met de bedrukte sokken ..
Mooie kwaliteit
Zo vlug geleverd
Perfecte contact
Ben zo tevreden over de producten , eindelijk een website die je vertrouw ik blijf altijd klant..dikke 10. Weer
Geplaatst door: Titia 15-09-2020 13:40:44
Beoordeling:
Ik ben zeer tevreden. 3 tassen met teksten. Snelle levering. Prima kwaliteit. Helemaal goed!
Geplaatst door: Michiel 14-09-2020 16:48:41
Beoordeling:
Hoi ik heb net de beker met tekst binnen, wauw erg mooi Mooie gave beker..erg vlug geleverd ben er heel blij mee mooiste site die ik ken. Mooie spullen. Goede communicatie als er wat is top..Ik. Blijf hier trouwe klant mvg michiel
Geplaatst door: Ruud 4-07-2020 16:10:37
Beoordeling:
Prima. Geen problemen of issues. Eigenlijk zo als het hoort. Top.
Geplaatst door: M Pijpers 13-06-2020 15:14:00
Beoordeling:
Super service
Contact enorm vriendelijk
Snelle levering
Mooie kwaliteit
Zeker voor herhaling barbaar dus...zeker aan te bevelen!
Geplaatst door: Sanne 21-04-2020 23:37:11
Beoordeling:
Super service, snelle levering, erg vriendelijk aan de telefoon. Voor herhaling vatbaar.
Geplaatst door: Marieke 21-04-2020 23:29:37
Beoordeling:
Ik had een speciale wens om iets gedrukt te hebben op een kussen. Snelle reactie op mijn vragen en snelle verzending en levering.
Geplaatst door: Henk Gerdez 7-04-2020 18:39:01
Beoordeling:
Pakket goed ontvangen. Snelle levering. Kwaliteit goed.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN