op zoek naar een cadeau voor hem of haar.

Beoordelingen

Geplaatst door: Titia 15-09-2020 13:40:44
Beoordeling:
Ik ben zeer tevreden. 3 tassen met teksten. Snelle levering. Prima kwaliteit. Helemaal goed!
Geplaatst door: Michiel 14-09-2020 16:48:41
Beoordeling:
Hoi ik heb net de beker met tekst binnen, wauw erg mooi Mooie gave beker..erg vlug geleverd ben er heel blij mee mooiste site die ik ken. Mooie spullen. Goede communicatie als er wat is top..Ik. Blijf hier trouwe klant mvg michiel
Geplaatst door: Ruud 4-07-2020 16:10:37
Beoordeling:
Prima. Geen problemen of issues. Eigenlijk zo als het hoort. Top.
Geplaatst door: M Pijpers 13-06-2020 15:14:00
Beoordeling:
Super service
Contact enorm vriendelijk
Snelle levering
Mooie kwaliteit
Zeker voor herhaling barbaar dus...zeker aan te bevelen!
Geplaatst door: Sanne 21-04-2020 23:37:11
Beoordeling:
Super service, snelle levering, erg vriendelijk aan de telefoon. Voor herhaling vatbaar.
Geplaatst door: Marieke 21-04-2020 23:29:37
Beoordeling:
Ik had een speciale wens om iets gedrukt te hebben op een kussen. Snelle reactie op mijn vragen en snelle verzending en levering.
Geplaatst door: Henk Gerdez 7-04-2020 18:39:01
Beoordeling:
Pakket goed ontvangen. Snelle levering. Kwaliteit goed.
Geplaatst door: L. van Kronenburg 7-04-2020 07:16:34
Beoordeling:
Bedankt voor de snelle levering van het shirt voor mijn neefje. Fijn dat jullie een grotere maat konden leveren. Hij vind het een supergaaf t- shirt
Geplaatst door: Irma 26-03-2020 16:32:12
Beoordeling:
Snelle reactie op vragen en snelle bezorging ..uitstekend!
Geplaatst door: Gea alida prins 26-03-2020 16:14:06
Beoordeling:
Gewoon top,zeer tevreden
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN