cadeau voor hem of cadeau voor haar www.tekstkadoshop.nl

Beoordelingen

Geplaatst door: Diana Stijger 26-01-2016 18:40:24
Beoordeling:
Voor de opening van een beautysalon van onze vriendin hadden we snel een tekstbord nodig. We kozen het witte hart met een klein plankje. We kregen het precies op de gewenst datum, netjes ingepakt thuisbezorg. Super goede service!
Geplaatst door: Indra 26-01-2016 15:26:12
Beoordeling:
Workshop dikke dames schilderen was erg leuk. Alledrie dedames vonden het een geslaagde cursus. Duidelijke uitleg en genoeg kleuren om uit te kiezen.
Geplaatst door: Anja 3-01-2016 00:13:28
Beoordeling:
Heel erg bedankt voor de super snelle levering. Ik ga zeker vaker iets bestellen.
Geplaatst door: Ingrid 28-12-2015 14:44:10
Beoordeling:
Superleuke workshop Dikke Dames schilderen!! Ook het contact vooraf was heel vlot!!
Geplaatst door: marfried 21-12-2015 19:20:51
Beoordeling:
erg leuke workshop DIKKE DAMES schilderen; ik ben erg blij met het resultaat ... en smaakt naar meerdere DIKKE DAMES op het doek !!!
Geplaatst door: Rylana 20-12-2015 00:12:12
Beoordeling:
Erg leuke workshop gevolgd bij Marie Anne, nooit gedacht dat ik het kon, maar ben erg tevreden met mijn schilderij. Heel erg bedankt.
Geplaatst door: J Duinster 19-12-2015 12:06:05
Beoordeling:
Supersnelle levering!!
Geplaatst door: Joyce 16-12-2015 17:21:30
Beoordeling:
Ik vind het geboortebord echt geweldig!!!!! Ben er heel erg blij mee!!!!
Geplaatst door: Cindy 11-12-2015 13:41:19
Beoordeling:
WoW, wat zijn de facet armbandjes mooi zeg. Ze glinsteren je tegemoet. Erg blij mee, ook met de snelle verzending. Ga zeker nog eens bestellen!
Geplaatst door: Serena 8-12-2015 12:23:06
Beoordeling:
Ik had een vraag gesteld via de mail, en kreeg supersnel een reactie! Daardoor kon ik ook snel mijn bestelling plaatsen, en had ik het op tijd in huis. Ga zo door!
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - Volgende

Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN