cadeau voor hem of cadeau voor haar www.tekstkadoshop.nl

Beoordelingen

Geplaatst door: monique 6-12-2015 20:58:51
Beoordeling:
Zo leuk die tekstborden!!! en de workshop Dikke Dames schilderen , super! Ga zo door!
Geplaatst door: Annet 21-11-2015 09:59:25
Mijn bestelling ontvangen. Super snel en keurig verpakt. Dank je wel voor de snelle service.
Geplaatst door: Jolanda Weert 9-11-2015 19:49:55
Hoi Marie Anne Wat was het gezellig, de dikke dames schilderen. Nooit verwacht dat ik dit zou kunnen. Ik ben heel tevreden. Alles was tot in de puntjes verzorgd.
Geplaatst door: Marja Mourits 21-10-2015 09:27:56
MarieAnne, wij hebben een ontzettend leuk partijtje bij jou gevierd. De meiden hebben genoten van hun tas maken en vonden het allemaal even leuk. De sfeer was gezellig en ik vond het zelf ook heel erg leuk. Je brengt het heel leuk naar de kinderen en helpt ze waar nodig. Je hebt een onwijs leuk bedrijf!! gr. Marja Mourits
Geplaatst door: Anne 16-10-2015 09:54:48
Hallo Marieanne, het partijtje van mijn dochter was zeer geslaagd. Je bent erg leuk met kinderen, en ook erg geduldig. Sem heeft genoten. Heel erg bedankt en zeker tot een volgende keer.
Geplaatst door: Laura 12-10-2015 22:54:55
Bedankt voor het aan passen voor het tekstbord. Mijn zus was er onwijs blij mee.
Geplaatst door: Wil 12-10-2015 22:52:58
Heel erg bedankt voor de snelle levering, en zeer goede service.
Geplaatst door: Paula 28-09-2015 09:21:03
Het was een hartstikke leuke workshop.
Ik heb nu een beetje lef om thuis wat te gaan uitproberen.
Oefening baart kunst: misschien wordt het nog eens wat met me.........
Hartelijke groet en succes met de workshops.
Paula
Geplaatst door: Carfita Abascal 10-02-2015 23:02:27
Ik heb 2 lampen afgenomen. Met koningin Elsa van de tekenfilm Frozen. Mijn dochter is er ontzettend trots op en erg blij mee. Ik heb een goede beurt bij haar gemaakt. Super bedankt en erg leuk. Past ook goed in haar kamertje.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25

Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN