cadeau voor hem of cadeau voor haar www.tekstkadoshop.nl

Beoordelingen

Geplaatst door: Elise 5-07-2016 21:32:40
Beoordeling:
Mooi tekstbord ontvangen, goede service ook dat het bord snel gemaakt kon worden i.v.m. beperkte tijd.
Geplaatst door: Trudy Denkers 29-06-2016 11:46:05
Beoordeling:
Zeer tevreden over de levering.
t-shirt ontvangen met per ongeluk verkeerde naam, 1 telefoontje en de volgende dag al een nieuw t-shirt binnen.
TOP service
Geplaatst door: Richard 28-06-2016 22:09:00
Beoordeling:
Supervlotte levering van een zelf aangeleverde tekst en enorm goed bereikbaar!
Supervriendelijk te woord gestaan. Aanrader! Hier komen we zeker nog een keer terug. Bedankt Marie-Anne
Geplaatst door: Henriet Driessen 28-06-2016 18:42:46
Beoordeling:
Dank voor je mooie schilderij. Alles in goed orde ontvangen.
Geplaatst door: Lammie 21-06-2016 08:14:13
Beoordeling:
zeer tevreden supersnelle levering ! dank je wel!
Geplaatst door: Liefers 19-06-2016 19:54:45
Beoordeling:
T-shirt viel goed in de smaak.
Verzending is prima.
Zeker een aanrader voor een volgende keer!
Geplaatst door: P.Jansen 18-06-2016 14:12:18
Beoordeling:
Donderdagavond besteld en zaterdagochtend in huis.
Helemaal top.
Thanks
Geplaatst door: Nancy Walburg 17-06-2016 15:12:27
Beoordeling:
Twee dagen geleden contact opgenomen of het shirt wat ik wilde bestellen voor Vaderdag op tijd geleverd zou worden. Vandaag het shirt ontvangen. Helemaal tevreden! Top service en snelle levering, een adres om te onthouden!
Geplaatst door: Wilma 17-06-2016 11:15:18
Beoordeling:
Super snelle service zeg.
Leuk mooi bedrukt shirt.

Groetjes,
Wilma
Geplaatst door: Janis 14-06-2016 18:55:33
Beoordeling:
Nadat ik het verkeerde (bedrukking) shirt had ontvangen, nu de goede. Helemaal super! En een super service!! Ik weet waar ik de volgende keer weer wat ga bestellen, zeker bij u!!

Hartelijk bedankt
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - Volgende

Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang  5% korting
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN