cadeau voor hem of cadeau voor haar www.tekstkadoshop.nl

Beoordelingen

Geplaatst door: Henriet Driessen 28-06-2016 18:42:46
Beoordeling:
Dank voor je mooie schilderij. Alles in goed orde ontvangen.
Geplaatst door: Lammie 21-06-2016 08:14:13
Beoordeling:
zeer tevreden supersnelle levering ! dank je wel!
Geplaatst door: Liefers 19-06-2016 19:54:45
Beoordeling:
T-shirt viel goed in de smaak.
Verzending is prima.
Zeker een aanrader voor een volgende keer!
Geplaatst door: P.Jansen 18-06-2016 14:12:18
Beoordeling:
Donderdagavond besteld en zaterdagochtend in huis.
Helemaal top.
Thanks
Geplaatst door: Nancy Walburg 17-06-2016 15:12:27
Beoordeling:
Twee dagen geleden contact opgenomen of het shirt wat ik wilde bestellen voor Vaderdag op tijd geleverd zou worden. Vandaag het shirt ontvangen. Helemaal tevreden! Top service en snelle levering, een adres om te onthouden!
Geplaatst door: Wilma 17-06-2016 11:15:18
Beoordeling:
Super snelle service zeg.
Leuk mooi bedrukt shirt.

Groetjes,
Wilma
Geplaatst door: Janis 14-06-2016 18:55:33
Beoordeling:
Nadat ik het verkeerde (bedrukking) shirt had ontvangen, nu de goede. Helemaal super! En een super service!! Ik weet waar ik de volgende keer weer wat ga bestellen, zeker bij u!!

Hartelijk bedankt
Geplaatst door: Elma 13-06-2016 14:32:15
Beoordeling:
snelle reactie, snel geleverd, ziet er keurig uit, kortom:Prima
Geplaatst door: Monique 10-06-2016 19:55:31
Beoordeling:
'Niemand is perfect, maar als je.....' Shirtjes zijn van goede kwaliteit. Tekst is mooi duidelijk. Valt bij mijn vriend en familie zo in de smaak dat ik meteen voor mijn schoonvader en zwager moet bestellen.
Geplaatst door: Irene 2-06-2016 09:04:11
Beoordeling:
We hebben gisteren zowel de polo (via de 'buren') en het t-shirt ontvangen. Bedankt, ze zien er heel mooi uit. En een super snelle, vriendelijke en verzorgde service.
Nu nog even wachten tot het feest maar we verwachten een succes hoor :)

Vriendelijke groet, Irene
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - Volgende

Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN