cadeau voor hem of cadeau voor haar www.tekstkadoshop.nl

Beoordelingen

Geplaatst door: Jeannette 13-10-2016 21:48:29
Beoordeling:
Vandaag het tekstbord binnen gekregen. Super blij mee. Dank je wel. En ik kom zeker weer iets bij je bestellen
Geplaatst door: Inge Dalebout 1-10-2016 17:34:14
Beoordeling:
Super bedankt voor de snelle levering. Echt top

Mvg Inge Dalebout
Geplaatst door: Greet Bernaerts 29-09-2016 10:24:41
Beoordeling:
De bestelling is vanavond bij ons toegekomen en wij zijn zeer tevreden over het resultaat!
Bedankt voor de vlotte samenwerking.

Groetjes Greet Bernaerts
Geplaatst door: Johanna 15-09-2016 10:45:26
Beoordeling:
Geweldig mooi bedankt
Geplaatst door: Claudia 18-08-2016 21:27:34
Beoordeling:
Leuke cadeau ideetjes en voor een leuk prijsje. Super goede service en zeer snel. Ik kom heel graag terug om nog eens wat aan te schaffen. Bedankt voor je goede zorgen, Marie-Anne.
Geplaatst door: Lieneke 13-08-2016 09:24:24
Beoordeling:
vorige week op kraambezoek geweest ,
en ik wil je even zeggen dat de blokkentoren, heel erg mooi werd gevonden,
ze hadden meer dingen gehad met naam erop enz.,
maar deze vonden ze erg origineel!
Geplaatst door: Elma 29-07-2016 14:59:20
Beoordeling:
Snelle levering van tekstbord. Stickers los gekomen. Erover gemaild, super snel antwoord. Paar dagen later nieuwe stickers in de bus met beschrijving. Top, hele goede service.
Geplaatst door: Helen 27-07-2016 10:53:20
Beoordeling:
Super snelle levering en erg mooi kussen. Top service
Geplaatst door: Henk Nijland 8-07-2016 12:09:07
Beoordeling:
Dank voor de uitermate snelle en correcte behandeling
van mijn bestelling. Maandag besteld,vrijdag al afgeleverd. Compliment!
Ook de communicatie omtrent de bestelstatus was bijzonder goed.
Geplaatst door: Mirjam 8-07-2016 10:52:49
Beoordeling:
Ik belde op om te vragen of ik de volgende dag al een bedrukt t-shirt kon ontvangen, ik was weer is te laat met bestellen. Maar het was totaal geen probleem. Ik plaatste de order rond 9 uur en rond 1 uur kreeg ik al bericht dat het was verzonden. De volgende dag is het keurig bezorgt en had ik dus op tijd mijn cadeau! Echt een super service! Bedankt Marie Anne! Groetjes Mirjam
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - Volgende

Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang  5% korting
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN