Veilig en eenvoudig betalen Goede service  Snelle levering Binnen 14 dagen retourneren Achteraf betalen
ontwerp zonder titel 12 kopie

Beoordelingen

Geplaatst door: Annet 13-07-2018 18:43:04
Beoordeling:
Ging super snel en goed!
Geplaatst door: Jo-Ann 13-07-2018 07:10:43
Beoordeling:
Dit is mijn vaste website voor alle cadeautjes die ik voor het personeel geef. Top service! Snelle levering en bij problemen is er altijd wel een oplossing.
Geplaatst door: Fransie 13-07-2018 05:02:44
Beoordeling:
Van de bestelling tot levering heb je een leuk en mooi product geleverd!top
Geplaatst door: Martina 12-07-2018 21:21:06
Beoordeling:
Fijn dat je me na wat moeite met de bestelling toch aan een leuke, persoonlijke tas hebt geholpen!
Geplaatst door: Claudia 12-07-2018 08:11:16
Beoordeling:
Mooie kussens voor bruidspaar binnen gekregen!
Geplaatst door: Eva van Dijk 11-07-2018 20:49:56
Beoordeling:
Leuk shirt voor iemand die met pensioen gaat! Goede pasvorm. Werd erg gewaardeerd en leuke reacties. Snelle levering.
Geplaatst door: A. Van der Meulen 8-07-2018 16:04:24
Beoordeling:
Tevreden.
Geplaatst door: Tabitha vd windt 6-07-2018 22:14:35
Beoordeling:
Netjes verpakt snelle levering nog xtra naam kind erbij gedrukt top service!
Geplaatst door: Karin 6-07-2018 08:23:52
Beoordeling:
Top! Snel en netjes verpakt. We zijn tevreden! Nu hopen dat de juf er blij mee is, maar dat zal wel goed komen :)
Geplaatst door: Robin 6-07-2018 08:16:41
Beoordeling:
Top service! Alles was snel binnen en een prachtig kado!
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN