cadeau voor hem of cadeau voor haar www.tekstkadoshop.nl

Beoordelingen

Geplaatst door: Bianca van der kraan 16-02-2016 20:40:02
Beoordeling:
Het ziet er allemaal erg mooie en overzichtelijk uit.
Mocht ik een persoonlijk cadeautje of binnen kort met het veranderen van de woonkamer willen zoeken dan weet ik nu waar ik kan en wil zijn. Heel veel succes en tot ziens.

Geplaatst door: Thea 11-02-2016 15:03:29
Beoordeling:
Snelle levering.
T shirt is mooi bedrukt!
Geplaatst door: Wilma 11-02-2016 14:07:05
Beoordeling:
Als je nu echt een keer iets leuks wil doen, waarbij je toch bezig bent is deze site echt een superaanrader om leuke workshops te doen! Ieder jaar doen wij dit soort uitjes met collega s. Heel goed bevallen! Bedankt voor de goede service en adviezen. Top!
Geplaatst door: Tatiana 11-02-2016 11:57:13
Beoordeling:
Wat een mooie site, lekker uitgebreid en je ziet ook wie erachter zit door het kopje Over mij altijd leuk om te weten wie de persoon achter een mooie site is me leuke producten.. SUPER !!
Geplaatst door: Diana Stijger 26-01-2016 18:40:24
Beoordeling:
Voor de opening van een beautysalon van onze vriendin hadden we snel een tekstbord nodig. We kozen het witte hart met een klein plankje. We kregen het precies op de gewenst datum, netjes ingepakt thuisbezorg. Super goede service!
Geplaatst door: Indra 26-01-2016 15:26:12
Beoordeling:
Workshop dikke dames schilderen was erg leuk. Alledrie dedames vonden het een geslaagde cursus. Duidelijke uitleg en genoeg kleuren om uit te kiezen.
Geplaatst door: Anja 3-01-2016 00:13:28
Beoordeling:
Heel erg bedankt voor de super snelle levering. Ik ga zeker vaker iets bestellen.
Geplaatst door: Ingrid 28-12-2015 14:44:10
Beoordeling:
Superleuke workshop Dikke Dames schilderen!! Ook het contact vooraf was heel vlot!!
Geplaatst door: marfried 21-12-2015 19:20:51
Beoordeling:
erg leuke workshop DIKKE DAMES schilderen; ik ben erg blij met het resultaat ... en smaakt naar meerdere DIKKE DAMES op het doek !!!
Geplaatst door: Rylana 20-12-2015 00:12:12
Beoordeling:
Erg leuke workshop gevolgd bij Marie Anne, nooit gedacht dat ik het kon, maar ben erg tevreden met mijn schilderij. Heel erg bedankt.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - Volgende

Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang  5% korting
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN