cadeau voor hem of cadeau voor haar www.tekstkadoshop.nl

Beoordelingen

Geplaatst door: J Duinster 19-12-2015 12:06:05
Beoordeling:
Supersnelle levering!!
Geplaatst door: Joyce 16-12-2015 17:21:30
Beoordeling:
Ik vind het geboortebord echt geweldig!!!!! Ben er heel erg blij mee!!!!
Geplaatst door: Cindy 11-12-2015 13:41:19
Beoordeling:
WoW, wat zijn de facet armbandjes mooi zeg. Ze glinsteren je tegemoet. Erg blij mee, ook met de snelle verzending. Ga zeker nog eens bestellen!
Geplaatst door: Serena 8-12-2015 12:23:06
Beoordeling:
Ik had een vraag gesteld via de mail, en kreeg supersnel een reactie! Daardoor kon ik ook snel mijn bestelling plaatsen, en had ik het op tijd in huis. Ga zo door!
Geplaatst door: Stephan de Jonge 7-12-2015 22:32:43
Beoordeling:
Vandaag mijn bestelling binnen gekregen. Veel Sneller dan ik had gedacht. Nu kan ik mijn vrouw verrassen met een heel speciaal kado.
Geplaatst door: Tineke 7-12-2015 09:41:49
Beoordeling:
Superleuke workshop gevold bij Marie Anne , zeker voor herhaling vatbaar. Heel erg bedankt voor de goede service!
Geplaatst door: monique 6-12-2015 20:58:51
Beoordeling:
Zo leuk die tekstborden!!! en de workshop Dikke Dames schilderen , super! Ga zo door!
Geplaatst door: Annet 21-11-2015 09:59:25
Mijn bestelling ontvangen. Super snel en keurig verpakt. Dank je wel voor de snelle service.
Geplaatst door: Jolanda Weert 9-11-2015 19:49:55
Hoi Marie Anne Wat was het gezellig, de dikke dames schilderen. Nooit verwacht dat ik dit zou kunnen. Ik ben heel tevreden. Alles was tot in de puntjes verzorgd.
Geplaatst door: Marja Mourits 21-10-2015 09:27:56
MarieAnne, wij hebben een ontzettend leuk partijtje bij jou gevierd. De meiden hebben genoten van hun tas maken en vonden het allemaal even leuk. De sfeer was gezellig en ik vond het zelf ook heel erg leuk. Je brengt het heel leuk naar de kinderen en helpt ze waar nodig. Je hebt een onwijs leuk bedrijf!! gr. Marja Mourits
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - Volgende

Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang  5% korting
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN