Veilig en eenvoudig betalen Goede service  Snelle levering Binnen 14 dagen retourneren Achteraf betalen
ontwerp zonder titel 12 kopie

Beoordelingen

Geplaatst door: Familie Simons 17-10-2023 11:37:17
Beoordeling:
Snelle levering,goede spullen goede kwaliteit. AANRADER !!!
Geplaatst door: Toos karremans 13-09-2023 16:20:28
Beoordeling:
Snel ontvangen en alles goed geregeld,goedeservice
Geplaatst door: Arlette Bus 12-09-2023 16:14:07
Beoordeling:
snel, toegankelijke website, goede service en kwaliteit
Geplaatst door: Mary van den Hoek 1-09-2023 17:34:26
Beoordeling:
zeer tevreden shirt was supersnel in huis
Geplaatst door: Nadia 28-08-2023 13:42:53
Beoordeling:
Hele goede ervaring gehad. Supergoede service, meedenkend, mooie kwaliteit, snelle response en levertijd. Ik ben een en al lof en kan deze service alleen maar aanraden!
Geplaatst door: P.H.W. 17-08-2023 17:51:19
Beoordeling:
Snelle levering, bij het uitpakken zat er helaas rechts van de tekst een klein wit verticaal streepje wat ik niet weg kon halen, als het nou voor mezelf zou zijn, had ik het geen probleem gevonden, maar het was als kado bedoeld. Jammer, ik heb contact opgenomen met Mw. van Berkel en haar de situatie uitgelegd. Terugsturen hoefde niet, ik zou gratis een nieuw T-shirt toe gestuurd krijgen ! Ik heb haar een lang en gezond leven gewenst, maar voor deze service prijs ik haar de Hemel in ! Geweldig ! Daarvoor niet 5, maar 6 sterren ! DANK.
Geplaatst door: Anneke 17-08-2023 10:24:32
Beoordeling:
Snel geleverd ziet er goed uit
Geplaatst door: Angela 15-08-2023 09:15:02
Beoordeling:
Snelle levering, goed bedrukt, toppie
Geplaatst door: Sandy 13-08-2023 07:54:58
Beoordeling:
Super!! Goed bedrukt
Geplaatst door: S 10-08-2023 14:21:30
Beoordeling:
Het kussensloop was prachtig bedrukt. Snelle levering. Maar het kussen dat er in zat was veel te klein. Dus wij moesten eerst nieuwe binnenkussens kopen voordat we ze kado konden doen helaas.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN