op zoek naar een cadeau voor hem of haar.

Beoordelingen

Geplaatst door: iris thijssen 3-02-2020 11:57:11
Beoordeling:
ik heb het shirt gekocht als verjaardag cadeau .
De maat was prima de kwaliteit is goed en de vriendin waar het voor was is helemaal blij en tevreden .
Verder een snelle en correcte levering Top .
Geplaatst door: Claudia Vos 3-02-2020 07:52:36
Beoordeling:
Snelle levering, goede service en mogelijkheid tot achteraf betalen. Goede kwaliteit van de shirts.
Telefonisch contact gehad met mevrouw omdat bij eerste levering bleek dat de shirts te klein waren. Hele vriendelijke mevrouw! Het werd snel en makkelijk opgelost en kreeg binnen enkele dagen de grotere shirts.
Geplaatst door: Yvonne 3-02-2020 02:33:32
Beoordeling:
M'n zoon werd vrolijk van z'n T-Shirt en het was handig om het aan huis af te halen en te betalen
Geplaatst door: J.B. 2-02-2020 21:25:17
Beoordeling:
Mooi shirtje!
Geplaatst door: Irene 2-02-2020 20:21:10
Beoordeling:
Voordat ik mijn bestelling plaatste via de webshop heb ik eerst telefonisch contact opgenomen om na te gaan of het gewenste artikel in de juiste hoeveelheid leverbaar was voor een bepaalde tijd. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en kreeg echt het gevoel dat ze er alles aan zou doen om ervoor te zorgen dat mijn bestelling op tijd in huis zou zijn. Mijn bestelling was snel en ruim op tijd in huis. Goede en snelle service!
Geplaatst door: Helma 1-02-2020 18:59:26
Beoordeling:
Snel geleverd en goede kwaliteit .
Geplaatst door: 26-01-2020 19:37:28
Beoordeling:
vlotte levering van een fijn en origineel kado.
Geplaatst door: Moon 26-01-2020 10:08:24
Beoordeling:
Tevreden
Geplaatst door: Suus 21-01-2020 16:21:39
Beoordeling:
Hele leuke gaming sokken! Het was een cadeautje voor een vriend van mij en hij is er happy mee
Geplaatst door: De L 20-01-2020 07:34:07
Beoordeling:
Super vlotte levering van een fijn en origineel kado.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN