cadeau voor hem of cadeau voor haar www.tekstkadoshop.nl

Beoordelingen

Geplaatst door: Sacha 26-01-2017 16:21:14
Beoordeling:
Super service. De ene dag besteld , de andere dag al in huis!
Geplaatst door: M drost 4-01-2017 13:46:34
Beoordeling:
Ik ben zeer tevreden over Tekstkadoshop. Snelle reactie op mijn vraag, en heel snel verzonden. Ik kom zeker weer een keer bestellen.
Geplaatst door: Thalita 4-01-2017 13:44:56
Beoordeling:
Ik heb m al, super mooi!
Bedankt voor t snelle reageren en maken.
Top!


Groet Thalita
Geplaatst door: demeyere cindy 30-12-2016 17:19:32
Beoordeling:
van harte bedankt,heel snelle levering en de spulletjes waren volledig naar wens,heel blij mee
Geplaatst door: COR 6-12-2016 11:43:06
Beoordeling:
Ondanks de late bestelling en de Sinterklaas drukte werden de T-shirts met persoonlijke bedrukking op tijd geleverd. Sinterklaas was er blij mee.
Geplaatst door: Sandra 4-12-2016 11:07:04
Beoordeling:
Super klantvriendelijk
T shirt wat per ongeluk verkeerd bedrukt was. 1 telefoontje en ze sturen meteen een nieuwe op.
TOP SERVICE
Geplaatst door: Barbara 28-11-2016 14:30:44
Beoordeling:
Heel erg bedankt voor deze ontzettend klantvriendelijke geste, gewoon top!

Met vriendelijke groet,

Barbara
Geplaatst door: Mariska 25-11-2016 17:00:58
Beoordeling:
WOW service van een 10!!!
Dinsdagmiddag een mail gestuurd met de vraag over een tekstbord met eigen tekst. Kreeg supersnel antwoord heb de betaling gedaan en zojuist ontvangen!!! Helemaal TOP!!!!
Geplaatst door: Natasja 16-11-2016 10:45:13
Beoordeling:
Voor deze site bestaat maar 1 woord SUPER
Geplaatst door: Marian van den Berg 7-11-2016 07:54:31
Beoordeling:
Leuke workshop gedaan dikke dames schilderen, mooie ruimte om in te werken en gezellig.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - Volgende

Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN