cadeau voor hem of cadeau voor haar www.tekstkadoshop.nl

Beoordelingen

Geplaatst door: Bianca 19-07-2017 12:37:39
Beoordeling:
De tas is in goede orde ontvangen en mooi op tijd! Top!
Hartelijke groet,
Bianca
Geplaatst door: Djamilah 15-07-2017 13:24:29
Beoordeling:
Bedankt voor de snelle service!!

Het is gelukt met de stickers en de juffen waren er superblij mee.

Bedankt hoor. Fijn weekend!




Vriendelijke groet,

Djamilah Baans
Geplaatst door: Sujata 14-07-2017 08:45:45
Beoordeling:
Dank je wel voor je snelle service.
Ik heb gisteravond alles geplakt en het ziet er prachtig uit.
De juffies zullen er vast erg blij mee zijn.


Gr,
Sujata
Geplaatst door: Sanne 6-07-2017 22:18:44
Beoordeling:
Wauw, wat een geduld heeft Marieanne met mij gehad. Heel leuke gepersonaliseerde kado'tjs besteld. Er werdt super goed met mij mee gedacht. Ik ben helemaal tevreden!
Geplaatst door: Ilse lobart 6-07-2017 18:40:29
Beoordeling:
Fijne site en snelle levering. Alleen jammer dat ik de verkeerde tekst kreeg waardoor mijn kado niet echt meer klopte
Geplaatst door: Jana Van den oever 4-07-2017 18:47:45
Beoordeling:
Heel erg blij met de cadeautjes voor de juffen. Snelle levering en ziet er top uit!
Geplaatst door: Claudia 4-07-2017 16:53:28
Beoordeling:
Super leuke gepersonaliseerde artikelen besteld, fijn contact en meedenkend!
Helemaal tevreden Dankjee Marie-Anne
Geplaatst door: Henk 28-06-2017 22:20:35
Beoordeling:
Super leuk t shirt besteld, de volgende dag al in huis. Prima service!
Geplaatst door: Mariska 28-06-2017 13:10:53
Beoordeling:
Het pakketje is al binnen, wat een super snelle levering! En de cadeautjes zijn super leuk!! Bedankt!
Geplaatst door: Elke 21-06-2017 19:04:34
Beoordeling:
Pakketje is vandaag al geleverd, SUPERBEDANKT voor de snelle levering.

Cadeautjes zijn TOP.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - Volgende

Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN