cadeau voor hem of cadeau voor haar www.tekstkadoshop.nl

Beoordelingen

Geplaatst door: Bertus 4-04-2018 22:20:12
Beoordeling:
Supergaaf t-shirt besteld, erg goede kwaliteit en zeer snel ontvangen.
Geplaatst door: caro 3-04-2018 13:54:04
Beoordeling:
hartelijk bedankt voor de super snelle levering van het t-shirt.
Geplaatst door: Sanne 26-03-2018 10:16:06
Beoordeling:
Workshop dikke dames gedaan met high tea. Het was geweldig goed verzorgd en onwijs gezellig!
Geplaatst door: Verhoeven 26-03-2018 10:09:52
Beoordeling:
Snelle levering en geen fouten
Geplaatst door: jean 23-03-2018 13:12:51
Beoordeling:
Ok, verzendkosten wel erg hoog, maak het product iets duurder en verzend het gratis !!?? Voor de rest gewoon PRIMA .
Geplaatst door: Esmeralda 12-03-2018 11:43:23
Beoordeling:
Ik vind de bestelling super! Echter de verzendkosten vind ik erg hoog voor een pakket wat ik in m'n brievenbus terug vond.... Ik had voor die kosten een bezorger met een pakketje verwacht.
Geplaatst door: Harold Breman 7-03-2018 12:58:31
Beoordeling:
Super
Geplaatst door: Madelein 3-03-2018 15:28:39
Beoordeling:
Samen met mijn moeder van 81 jaar een workshop Dikke Dames schilderen bij Marie-Anne gedaan. Wat een geweldige en gezellige middag met een blijvend mooi schilderij als resultaat en aandenken. Echt een aanrader!!!
Geplaatst door: Marissa 24-02-2018 13:12:02
Beoordeling:
Leuke tassen besteld met opdruk.
Snelle levering en zag er erg leuk uit!
Geplaatst door: harry 22-02-2018 16:24:38
Beoordeling:
GEEN KLACHTEN.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - Volgende

Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN