op zoek naar een cadeau voor hem of haar.

Beoordelingen

Geplaatst door: Jacky 7-11-2019 19:59:23
Beoordeling:
Super snel, goede service en netjes.
Geplaatst door: Erna van Lieshout 7-11-2019 19:23:36
Beoordeling:
Snelle levering en het zag er super uit...
Geplaatst door: Jacky 4-11-2019 21:16:07
Beoordeling:
Goede service en snel
Geplaatst door: Michaela Heijmans 18-10-2019 18:05:43
Beoordeling:
Voor de tweede keer een bestelling geplaatst en ben weer heel tevreden over de levering en de keycords
Geplaatst door: Boer 15-10-2019 13:34:32
Beoordeling:
Goede levering en doe de kwaliteit!
Geplaatst door: Paulien 23-09-2019 11:48:18
Beoordeling:
De sokken waren een groot succes! Dank je wel voor je snelle levering, het meedenken over de uitvoering en vlotte contact. Dat is meer dan 5 sterren waard. Bedankt!
Geplaatst door: Petra 10-09-2019 08:12:03
Beoordeling:
Leuk shirt met tekst, goede kwaliteit en snelle levering.
Geplaatst door: Elma 7-09-2019 09:56:56
Beoordeling:
Goede, snelle service!
Kussentje ziet er prachtig uit!
Geplaatst door: Masja 8-08-2019 15:31:41
Beoordeling:
Ik heb mijn T-hemd zojuist ontvangen. Het hemd is precies geworden zoals ik het graag wilde hebben. Ik ben erg tevreden over het resultaat, dus mijn dank.
Geplaatst door: Angela Wellink 17-07-2019 10:03:10
Beoordeling:
Service was prima, snelle reactie via email en levering. Pasvorm van het T-shirt was prima alleen was de kwaliteit van de shirts niet hetzelfde. Het ene was 100 organisch katoen, het andere maar liefst 50 polyester en voelde ook echt goedkoop en synthetisch aan heel jammer. Dus bij bestelling even informeren naar de materialen. De shirt waren van bc-collection
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - Volgende

Vakantie/ Gesloten
Wij zijn van 1 augustus t/m 9 augustus niet aanwezig.
U kunt gewoon bestellingen plaatsen.
De bestellingen worden vanaf 10 augustus weer verzonden.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN