cadeau voor hem of cadeau voor haar www.tekstkadoshop.nl

Beoordelingen

Geplaatst door: Petra 25-03-2017 12:23:28
Beoordeling:
Een gezellige creatieve middag en met een mooi schilderij naar huis.

Leuke creatieve workshop samen met vriendinnen.
Geplaatst door: Saskia 19-03-2017 15:21:21
Beoordeling:
Met vijf buurvrouwen hebben we op een regenachtige zatermiddag bij Marie-Anne dikke dames geschilderd. Het was erg gezellig, goed verzorgd en dat voor n redelijke prijs! We zijn allemaal met n ontzettend leuk schilderij naar huis gegaan. Staat erg leuk aan de muur!
Geplaatst door: Aafke Venhuizen 14-03-2017 20:26:10
Beoordeling:
wandbord met tekst besteld en ben er super blij mee ,snelle levering en ziet er perfect uit
ook een tshirt met tekst voor kado besteld , ook zeer goede levering en kwaliteit
Geplaatst door: Trude 10-03-2017 23:24:52
Beoordeling:
Zeer goede service en snelle reactie op vragen via de mail. Ben erg blij met mijn T shirt. Ik ga zeker nog eens bestellen.
Geplaatst door: Sandra 10-03-2017 17:24:11
Beoordeling:
Werkelijk fantastisch. Ik was vrij laat met het bestellen van een shirt. Geen probleem. Mijn pakket werd dezelfde dag nog verzonden. Keurig verpakt mocht ik het shirt de volgende dag in ontvangst nemen. Mooie opdruk en super kwaliteit shirt. Hartelijk dank
Geplaatst door: Agnes 8-03-2017 21:21:04
Beoordeling:
De glazen zijn binnen. Wat een ontzettend leuke glazen! Ik ben er heel blij mee en het bruidspaar hopelijk ook.


Vriendelijke groet, Agnes
Geplaatst door: Ilse 3-03-2017 08:51:21
Beoordeling:
Bekers voor traktatie besteld. Snelle levering. Bekers zijn leuk, helaas laten letters wel snel los. Wel goede service door mij de losse letters nog toe te sturen, zodat ik ze zelf kan herstellen.
Geplaatst door: Paula 10-02-2017 10:16:03
Beoordeling:
Service en bezorging geweldig!!
Geplaatst door: Paula 10-02-2017 10:15:48
Beoordeling:
Service en bezorging geweldig!!
Geplaatst door: marielle 9-02-2017 09:36:08
Beoordeling:
Samen met mijn vriendin dikke dames geschilderd dinsdagavond. Twee heel verschillende maar o zo leuke resultaten. En supermakkelijk, is alleen een kwestie van inkleuren. Marie-Anne zet vooraf de tekening op het doek!
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - Volgende