cadeau voor hem of cadeau voor haar www.tekstkadoshop.nl

Beoordelingen

Geplaatst door: annick 20-02-2018 11:35:01
Beoordeling:
snelle levering en mooie tas
Geplaatst door: Yvanka 16-02-2018 18:27:05
Beoordeling:
Zeer tevreden
Geplaatst door: Wouter 3-02-2018 11:40:15
Beoordeling:
Kort na bestelling werd er per e-mail contact opgenomen over onze wensen. Levering was snel en naar verwachting. Heel leuk gedaan!
Geplaatst door: J.J. Choy 2-02-2018 20:57:50
Beoordeling:
Mini t-shirt besteld. Omdat ik dat het liefst de volgende dag wilde hebben, werd het binnen een half uur na mijn telefonisch contact al verstuurd. Super service en een goed product. Bovendien een leuk telefonisch contact gehad hierover.
Geplaatst door: Linda 2-02-2018 12:09:00
Beoordeling:
Snelle levering. Prima kwaliteit.
Geplaatst door: Lydia van paridon 28-01-2018 20:54:03
Beoordeling:
Snelle service
Geplaatst door: gelina roeleven 22-01-2018 08:53:21
Beoordeling:
ik heb een boxer besteld met deze lul is 20 geworden en hij is perfect van maat en goed kwaliteit.
Geplaatst door: Sherilyn 21-01-2018 14:49:00
Beoordeling:
Ik heb een zwarte tas met lange hengsels besteld: juf je bent fanTAStisch.
Hele leuke tas en prima formaat. Enige wat een beetje vervelend was, was dat de tas aan de binnenkant aan elkaar geplakt zat door de opdruk. Dit heb ik voorzichtig los kunnen trekken, maar ik was een beetje bang dat het zou scheuren. Dit is gelukkig niet gebeurt. Was heel leuk om cadeau te geven!
Geplaatst door: Ellen 26-12-2017 09:34:52
Beoordeling:
Bedankt voor het mooie bord en de menukaart. Ziet er erg mooi uit. Dank je wel.
Geplaatst door: Sven kramer 25-12-2017 11:10:01
Beoordeling:
Snelle service
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - Volgende

Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN