cadeau voor hem of cadeau voor haar www.tekstkadoshop.nl

Beoordelingen

Geplaatst door: Isa 4-10-2017 12:56:42
Beoordeling:
Prima verlopen, bestelling was er snel. Wel jammer dat er geen maat s was, want deze is denk ik te groot.
Geplaatst door: leal van leeuwen 23-09-2017 20:41:43
Beoordeling:
t shirt laten bedrukken, super leuk geworden!Er was een klein probleempje met de maat maar,super opgelost, bedankt hiervoor!
Geplaatst door: monique 21-09-2017 22:02:20
Beoordeling:
super kado precies zoals het op de site staat .en keurig en snel bezorgd mijn complimenten
Geplaatst door: Luyten Katleen 19-09-2017 20:38:47
Beoordeling:
pico bello in orde
Geplaatst door: Kim 19-09-2017 17:30:10
Beoordeling:
Leuk en origineel cadeau. Keurig optijd bezorgd.
Geplaatst door: Denise 12-09-2017 20:45:53
Beoordeling:
Super snelle levering. Ook tevreden over het product. Ik had een verzoek of het vrij snel geleverd kon worden en het was er de volgende dag al. Erg tevreden!
Geplaatst door: I. 12-09-2017 16:18:55
Beoordeling:
Goede en snelle levering
Geplaatst door: Lies 12-09-2017 15:09:08
Beoordeling:
Bestelling was supergoed verpakt, goed op de hoogte gehouden van de vooruitgang, supersnelle service. Een toppertje!!
Geplaatst door: hettema 12-09-2017 13:48:34
Beoordeling:
Goede service en snelle levering.Contact was ook heel goed via mail.
Geplaatst door: J. 12-09-2017 12:49:47
Beoordeling:
Zeer snelle levering. Volgende dag naar wens in huis!
Originele cadeaus worden altijd gewaardeerd. Bedankt voor het mooie kussen met naam.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - Volgende

Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN