op zoek naar een cadeau voor hem of haar.

Beoordelingen

Geplaatst door: Giorgia 23-06-2019 14:14:16
Beoordeling:
Service was top en snelle reactie op vragen. Ook ophalen was mogelijk
Geplaatst door: Giorgia 23-06-2019 14:14:15
Beoordeling:
Service was top en snelle reactie op vragen. Ook ophalen was mogelijk
Geplaatst door: Sietske 4-06-2019 21:36:00
Beoordeling:
Super snelle service en goede kwaliteit, top!
Geplaatst door: Janny van Driel 5-05-2019 08:03:38
Beoordeling:
Keurige service
Geplaatst door: Karin Kieft 5-05-2019 07:39:59
Beoordeling:
Verzendkosten voor 3 boxersshort zijn veel te hoog.
Boxers waren wel leuk
Geplaatst door: Bonnie 5-05-2019 00:23:56
Beoordeling:
T shirt was snel geleverd! Het t shirt is precies zoals op de foto. Leuk om kado te doen en aan de reactie van de ontvanger te zien nog leuker om te krijgen. In het vervolg voor een kadootje kijk ik hier weer.
Geplaatst door: Christa 14-04-2019 10:00:20
Beoordeling:
Kussen met zussen tekst besteld, snelle levering en een onwijs leuke kussen. Kleur is mooi en precies zoals het op de site staat! Ik ben tevreden!
Geplaatst door: Anna Lambers 3-04-2019 21:03:41
Beoordeling:
Een hele leuke sticker voor de juf en een hele snelle bezorging.
Heel erg tevreden erover.
Geplaatst door: Marianne 20-03-2019 09:52:07
Beoordeling:
Leuk om vanaf afstand/uit het buitenland toch een kadootje te kunnen sturen.
Grappig rompertje voor een aanstaande vader:))
Geplaatst door: Ellen 19-03-2019 12:34:25
Beoordeling:
Supersnelle leverering en een hele goede service door een extra regel op de sticker toe te voegen! De volgende keer bestel ik hier weer stickers.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - Volgende

Vakantie/ Gesloten
Wij zijn van 1 augustus t/m 9 augustus niet aanwezig.
U kunt gewoon bestellingen plaatsen.
De bestellingen worden vanaf 10 augustus weer verzonden.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN