cadeau voor hem of cadeau voor haar www.tekstkadoshop.nl

Beoordelingen

Geplaatst door: Sandra 10-03-2017 17:24:11
Beoordeling:
Werkelijk fantastisch. Ik was vrij laat met het bestellen van een shirt. Geen probleem. Mijn pakket werd dezelfde dag nog verzonden. Keurig verpakt mocht ik het shirt de volgende dag in ontvangst nemen. Mooie opdruk en super kwaliteit shirt. Hartelijk dank
Geplaatst door: Agnes 8-03-2017 21:21:04
Beoordeling:
De glazen zijn binnen. Wat een ontzettend leuke glazen! Ik ben er heel blij mee en het bruidspaar hopelijk ook.


Vriendelijke groet, Agnes
Geplaatst door: Ilse 3-03-2017 08:51:21
Beoordeling:
Bekers voor traktatie besteld. Snelle levering. Bekers zijn leuk, helaas laten letters wel snel los. Wel goede service door mij de losse letters nog toe te sturen, zodat ik ze zelf kan herstellen.
Geplaatst door: Paula 10-02-2017 10:16:03
Beoordeling:
Service en bezorging geweldig!!
Geplaatst door: Paula 10-02-2017 10:15:48
Beoordeling:
Service en bezorging geweldig!!
Geplaatst door: marielle 9-02-2017 09:36:08
Beoordeling:
Samen met mijn vriendin dikke dames geschilderd dinsdagavond. Twee heel verschillende maar o zo leuke resultaten. En supermakkelijk, is alleen een kwestie van inkleuren. Marie-Anne zet vooraf de tekening op het doek!
Geplaatst door: Anja 8-02-2017 20:22:41
Beoordeling:

Met twee vriendinnen dikke dames schilderen en een hele gezellige ochtend gehad.
Marie Anne is super aardig en verwend je ook nog eens met koffie /thee en lekkers.
Ik zou het iedereen aanraden die gewoon een super leuke workshop wil doen. Nogmaals dank Marie- Anne
Geplaatst door: Marjolein 7-02-2017 09:46:57
Beoordeling:
Ik wilde nog even een bedankje sturen! Het bakje hadden we zaterdag al en elise was heel blij met haar armbandje!

Erg fijn dat alles zo snel werd opgelost, bedankt!!
Geplaatst door: Monique 6-02-2017 10:23:42
Beoordeling:
Dank je wel, de sticker is helemaal top!
Geplaatst door: Tonnie Hulsbergen 28-01-2017 17:38:07
Beoordeling:
Geweldig goed geholpen en een uitstekende service en een snelle afhandeling echt top
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - Volgende

Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN