cadeau voor hem of cadeau voor haar www.tekstkadoshop.nl

Beoordelingen

Geplaatst door: miranda 1-11-2016 19:55:35
Beoordeling:
Een t-shirt besteld en heel snel en netjes verpakt ontvangen, heel blij mee, dank je wel!
Geplaatst door: Duco 27-10-2016 10:08:08
Beoordeling:


Bedankt voor de snelle levering. Zien er goed uit. Super


Duco
Geplaatst door: Marleen 26-10-2016 20:27:49
Beoordeling:
Leuke T-shirt goede kwaliteit van materiaal en print. Zeer vlugge levering hiervoor zou ik 5 sterren geven als beoordeling. Spijtig dat de modellen groter uitvallen, want volgens mij was het geen damesmodel. Hiervoor geef ik 2 sterren.
Geplaatst door: Marja Koot 26-10-2016 15:04:06
Beoordeling:
Bedankt voor de snelle levering, ziet er leuk uit, hoop dat de gene aan wie we het kado doen het ook leuk vinden maar dat zal vast wel
Geplaatst door: Jeannette 13-10-2016 21:48:29
Beoordeling:
Vandaag het tekstbord binnen gekregen. Super blij mee. Dank je wel. En ik kom zeker weer iets bij je bestellen
Geplaatst door: Inge Dalebout 1-10-2016 17:34:14
Beoordeling:
Super bedankt voor de snelle levering. Echt top

Mvg Inge Dalebout
Geplaatst door: Greet Bernaerts 29-09-2016 10:24:41
Beoordeling:
De bestelling is vanavond bij ons toegekomen en wij zijn zeer tevreden over het resultaat!
Bedankt voor de vlotte samenwerking.

Groetjes Greet Bernaerts
Geplaatst door: Johanna 15-09-2016 10:45:26
Beoordeling:
Geweldig mooi bedankt
Geplaatst door: Claudia 18-08-2016 21:27:34
Beoordeling:
Leuke cadeau ideetjes en voor een leuk prijsje. Super goede service en zeer snel. Ik kom heel graag terug om nog eens wat aan te schaffen. Bedankt voor je goede zorgen, Marie-Anne.
Geplaatst door: Lieneke 13-08-2016 09:24:24
Beoordeling:
vorige week op kraambezoek geweest ,
en ik wil je even zeggen dat de blokkentoren, heel erg mooi werd gevonden,
ze hadden meer dingen gehad met naam erop enz.,
maar deze vonden ze erg origineel!
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - Volgende

Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN