cadeau voor hem of cadeau voor haar www.tekstkadoshop.nl

Beoordelingen

Geplaatst door: Dani 1-03-2016 20:56:54
Beoordeling:
Origineel VVSB shirt besteld en heel snel geleverd gekregen. Super service!
Nu hopen dat papa er blij mee is.
Geplaatst door: Jolanda 25-02-2016 22:27:58
Beoordeling:

Vandaag het geboortebord van onze kleinkinderen ontvangen.
Zag er prima uit!.
Heb dochterlief heel erg blij kunnen maken, vond het een supermooi cadeau!
Geplaatst door: Janny Ketting 17-02-2016 12:58:54
Beoordeling:
Workshop Dikke dames gedaan. Alles was goed voorbereid genoeg voorbeelden,en kleuren om uit te kiezen. Voor iedereen te doen met of zonder ervaring. En aan het eind loop je met een gezellige Dikke Dames de deur uit. Veel schilder plezier !!
Geplaatst door: Bianca van der kraan 16-02-2016 20:40:02
Beoordeling:
Het ziet er allemaal erg mooie en overzichtelijk uit.
Mocht ik een persoonlijk cadeautje of binnen kort met het veranderen van de woonkamer willen zoeken dan weet ik nu waar ik kan en wil zijn. Heel veel succes en tot ziens.

Geplaatst door: Thea 11-02-2016 15:03:29
Beoordeling:
Snelle levering.
T shirt is mooi bedrukt!
Geplaatst door: Wilma 11-02-2016 14:07:05
Beoordeling:
Als je nu echt een keer iets leuks wil doen, waarbij je toch bezig bent is deze site echt een superaanrader om leuke workshops te doen! Ieder jaar doen wij dit soort uitjes met collega s. Heel goed bevallen! Bedankt voor de goede service en adviezen. Top!
Geplaatst door: Tatiana 11-02-2016 11:57:13
Beoordeling:
Wat een mooie site, lekker uitgebreid en je ziet ook wie erachter zit door het kopje Over mij altijd leuk om te weten wie de persoon achter een mooie site is me leuke producten.. SUPER !!
Geplaatst door: Diana Stijger 26-01-2016 18:40:24
Beoordeling:
Voor de opening van een beautysalon van onze vriendin hadden we snel een tekstbord nodig. We kozen het witte hart met een klein plankje. We kregen het precies op de gewenst datum, netjes ingepakt thuisbezorg. Super goede service!
Geplaatst door: Indra 26-01-2016 15:26:12
Beoordeling:
Workshop dikke dames schilderen was erg leuk. Alledrie dedames vonden het een geslaagde cursus. Duidelijke uitleg en genoeg kleuren om uit te kiezen.
Geplaatst door: Anja 3-01-2016 00:13:28
Beoordeling:
Heel erg bedankt voor de super snelle levering. Ik ga zeker vaker iets bestellen.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - Volgende