cadeau voor hem of cadeau voor haar www.tekstkadoshop.nl

Beoordelingen

Geplaatst door: Gonny 26-05-2017 16:56:46
Beoordeling:
Hoi Marie-Anne, het tekstbord en het hart op handen ontvangen, wat n super snelle service en alles ziet er SUPER uit!!
En ook nog bedankt voor het stickertje...TOP
Tot n volgende keer
Geplaatst door: Jaimie 13-05-2017 18:51:19
Beoordeling:
Naambordje besteld, was helaas tijdens vervoer beschadigd. Direct contact opgenomen en hierop is kosteloos dezelfde dag een vervangend exemplaar toegestuurd. Super service!
Geplaatst door: Senna 2-05-2017 16:56:17
Beoordeling:
Vandaag mijn kinderstoeltje binnen gekregen. Wauw wat is die super leuk geworden zeg. En heel snel geleverd! Heel erg bedankt voor de goede service.
Geplaatst door: Henk 2-05-2017 16:53:27
Beoordeling:
Supergaaf t shirt besteld. Het zag er ziet er heel mooi uit, ik ga zeker vaker bestellen.
Geplaatst door: Charlotte 23-04-2017 14:17:06
Beoordeling:
Ik heb de houten gepersonaliseerde blokken besteld. Ik had verwacht dat de opdruk met verf was gedaan, maar dit waren stickers. Ik ben benieuwd hoe lang dit erop geplakt blijft. Leuk ter decoratie, maar niet geschikt om mee te spelen straks.
Geplaatst door: Sander 8-04-2017 08:30:08
Beoordeling:
Ik heb al diverse malen een t shirt besteld, en ben zeer tevreden. Ze blijven supermooie na een paar x wassen, en de prijs is goed.
Geplaatst door: Joyce 4-04-2017 19:52:36
Beoordeling:
Super leuke middag gehad met het Schilderen van Dikke Dames met lekkere dikke billen. Heel goed gelukt en hele leuke begeleiding
Geplaatst door: Ellen 1-04-2017 22:39:05
Beoordeling:
T-shirt is perfect! Netjes verpakt en snelle levering! (De maat is goed) Een geweldig kado
Geplaatst door: Floris 30-03-2017 21:10:27
Beoordeling:
t-shirt is goed bedrukt en verzorgd verpakt. De levering was supersnel. Bedankt!
Geplaatst door: Wilma 25-03-2017 15:35:04
Beoordeling:
Wat een leuk t-shirt! Keurige bedrukking en verzorgd verpakt! En ook snel geleverd, want het was een cadeau en we waren wat laat met bestellen. Het cadeau viel heel goed in de smaak. Het was een succes! Bedankt voor je service en snelle levering! Groet, wilma
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - Volgende

Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN