cadeau voor hem of cadeau voor haar www.tekstkadoshop.nl

Beoordelingen

Geplaatst door: Elma 29-07-2016 14:59:20
Beoordeling:
Snelle levering van tekstbord. Stickers los gekomen. Erover gemaild, super snel antwoord. Paar dagen later nieuwe stickers in de bus met beschrijving. Top, hele goede service.
Geplaatst door: Helen 27-07-2016 10:53:20
Beoordeling:
Super snelle levering en erg mooi kussen. Top service
Geplaatst door: Henk Nijland 8-07-2016 12:09:07
Beoordeling:
Dank voor de uitermate snelle en correcte behandeling
van mijn bestelling. Maandag besteld,vrijdag al afgeleverd. Compliment!
Ook de communicatie omtrent de bestelstatus was bijzonder goed.
Geplaatst door: Mirjam 8-07-2016 10:52:49
Beoordeling:
Ik belde op om te vragen of ik de volgende dag al een bedrukt t-shirt kon ontvangen, ik was weer is te laat met bestellen. Maar het was totaal geen probleem. Ik plaatste de order rond 9 uur en rond 1 uur kreeg ik al bericht dat het was verzonden. De volgende dag is het keurig bezorgt en had ik dus op tijd mijn cadeau! Echt een super service! Bedankt Marie Anne! Groetjes Mirjam
Geplaatst door: Elise 5-07-2016 21:32:40
Beoordeling:
Mooi tekstbord ontvangen, goede service ook dat het bord snel gemaakt kon worden i.v.m. beperkte tijd.
Geplaatst door: Trudy Denkers 29-06-2016 11:46:05
Beoordeling:
Zeer tevreden over de levering.
t-shirt ontvangen met per ongeluk verkeerde naam, 1 telefoontje en de volgende dag al een nieuw t-shirt binnen.
TOP service
Geplaatst door: Richard 28-06-2016 22:09:00
Beoordeling:
Supervlotte levering van een zelf aangeleverde tekst en enorm goed bereikbaar!
Supervriendelijk te woord gestaan. Aanrader! Hier komen we zeker nog een keer terug. Bedankt Marie-Anne
Geplaatst door: Henriet Driessen 28-06-2016 18:42:46
Beoordeling:
Dank voor je mooie schilderij. Alles in goed orde ontvangen.
Geplaatst door: Lammie 21-06-2016 08:14:13
Beoordeling:
zeer tevreden supersnelle levering ! dank je wel!
Geplaatst door: Liefers 19-06-2016 19:54:45
Beoordeling:
T-shirt viel goed in de smaak.
Verzending is prima.
Zeker een aanrader voor een volgende keer!
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - Volgende

Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN