cadeau voor hem of cadeau voor haar www.tekstkadoshop.nl

Beoordelingen

Geplaatst door: Ingrid 28-12-2015 14:44:10
Beoordeling:
Superleuke workshop Dikke Dames schilderen!! Ook het contact vooraf was heel vlot!!
Geplaatst door: marfried 21-12-2015 19:20:51
Beoordeling:
erg leuke workshop DIKKE DAMES schilderen; ik ben erg blij met het resultaat ... en smaakt naar meerdere DIKKE DAMES op het doek !!!
Geplaatst door: Rylana 20-12-2015 00:12:12
Beoordeling:
Erg leuke workshop gevolgd bij Marie Anne, nooit gedacht dat ik het kon, maar ben erg tevreden met mijn schilderij. Heel erg bedankt.
Geplaatst door: J Duinster 19-12-2015 12:06:05
Beoordeling:
Supersnelle levering!!
Geplaatst door: Joyce 16-12-2015 17:21:30
Beoordeling:
Ik vind het geboortebord echt geweldig!!!!! Ben er heel erg blij mee!!!!
Geplaatst door: Cindy 11-12-2015 13:41:19
Beoordeling:
WoW, wat zijn de facet armbandjes mooi zeg. Ze glinsteren je tegemoet. Erg blij mee, ook met de snelle verzending. Ga zeker nog eens bestellen!
Geplaatst door: Serena 8-12-2015 12:23:06
Beoordeling:
Ik had een vraag gesteld via de mail, en kreeg supersnel een reactie! Daardoor kon ik ook snel mijn bestelling plaatsen, en had ik het op tijd in huis. Ga zo door!
Geplaatst door: Stephan de Jonge 7-12-2015 22:32:43
Beoordeling:
Vandaag mijn bestelling binnen gekregen. Veel Sneller dan ik had gedacht. Nu kan ik mijn vrouw verrassen met een heel speciaal kado.
Geplaatst door: Tineke 7-12-2015 09:41:49
Beoordeling:
Superleuke workshop gevold bij Marie Anne , zeker voor herhaling vatbaar. Heel erg bedankt voor de goede service!
Geplaatst door: monique 6-12-2015 20:58:51
Beoordeling:
Zo leuk die tekstborden!!! en de workshop Dikke Dames schilderen , super! Ga zo door!
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - Volgende