cadeau voor hem of cadeau voor haar www.tekstkadoshop.nl

Beoordelingen

Geplaatst door: Aimée Crevecoeur 16-05-2018 06:33:37
Beoordeling:
Bestelling /bevestiging en contact over leveringsdatum verliepen zeer goed. Levering op tijd
Geplaatst door: Mirjam 19-04-2018 08:31:42
Beoordeling:
Hartelijk dank !!!
Heel heel mooi .
fijn keurig ingepakt super een dikke 10
Groetjes Miriam
Geplaatst door: Karlijn Smits 15-04-2018 21:03:21
Beoordeling:
Super service. Wilde op het laatste moment een verandering van tekst en dat was geen probleem. Snelle levering ook echt een pluspunt!
Geplaatst door: Femke 15-04-2018 20:29:18
Beoordeling:
Leuke tas voor de juf besteld. Snel geleverd ziet er prima uit!
Geplaatst door: Bertus 4-04-2018 22:20:12
Beoordeling:
Supergaaf t-shirt besteld, erg goede kwaliteit en zeer snel ontvangen.
Geplaatst door: caro 3-04-2018 13:54:04
Beoordeling:
hartelijk bedankt voor de super snelle levering van het t-shirt.
Geplaatst door: Sanne 26-03-2018 10:16:06
Beoordeling:
Workshop dikke dames gedaan met high tea. Het was geweldig goed verzorgd en onwijs gezellig!
Geplaatst door: Verhoeven 26-03-2018 10:09:52
Beoordeling:
Snelle levering en geen fouten
Geplaatst door: jean 23-03-2018 13:12:51
Beoordeling:
Ok, verzendkosten wel erg hoog, maak het product iets duurder en verzend het gratis !!?? Voor de rest gewoon PRIMA .
Geplaatst door: Esmeralda 12-03-2018 11:43:23
Beoordeling:
Ik vind de bestelling super! Echter de verzendkosten vind ik erg hoog voor een pakket wat ik in m'n brievenbus terug vond.... Ik had voor die kosten een bezorger met een pakketje verwacht.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - Volgende

Inschrijven nieuwsbrief
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang  5% korting
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN