Veilig en eenvoudig betalen Goede service  Snelle levering Binnen 14 dagen retourneren Achteraf betalen
ontwerp zonder titel 12 kopie
 
 

Rubberbase nagels / gellak 

 

Als nagelstylist ben ik altijd bezig met het verbeteren van mijn vaardigheden en het ontdekken van nieuwe technieken om de best mogelijke service te bieden. Op dit moment ben ik bezig met het trainen en oefenen van mijn vaardigheden met betrekking tot gellak en rubberbase nagels.

Om mijn vaardigheden te verbeteren, ben ik op zoek naar proefpersonen die geïnteresseerd zijn in het krijgen van een behandeling voor een tarief van 25 euro. Tijdens deze behandelingen zal ik gebruik maken van mijn expertise en ervaring om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het resultaat.
We beginnen met het verstevigen van de natuurlijke nagels met rubberbase en daarna gellak in een kleur naar wens.

Gellak is een snelle en duurzame optie voor nagellak en blijft tot wel 2 tot 3 weken zitten zonder te chippen. Rubber base nagels zijn ontworpen om de natuurlijke nagel te verstevigen en te beschermen, terwijl het ook zorgt voor een mooie verzorgde nagels.
Wil je meer informatie of een afspraak maken dan kan dit via de mail of via
whatsapp 0634014494.
Er is geen pin aanwezig dus de betaling dient contant te worden voldaan.

   


 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN