cadeau voor hem of cadeau voor haar www.tekstkadoshop.nl

Kinder T-shirt Ik speel straks niet meer in mijn eendje

Kinder T-shirt Ik speel straks niet meer in mijn eendje
Kinder T-shirt Ik speel straks niet meer in mijn eendje
12.04
InStock
Levertijd: 1-2 Werkdagen
Maat
Kleur T-shirt
Aantal

KINDERSHIRTS BEDRUKKEN, RUIM ASSORTIMENT KINDERKLEDINGkinder t-shirt Ik speel straks niet meer in mijn eendje.

Kindershirts bedrukken? Bij Tekstkadoshop vindt je een ruime collectie katoenen kinder T-shirtsDeze kinder T-shirts bedrukken wij door middel van  transferdruk. 

Bedrukte Kinder T-shirts worden veel gebruikt door verenigingen en scholen. Scholen laten vaak kinderkleding bedrukken voor sportevenementen, wandelvierdaagse of excursies. Door groepen kinderen in mooie bedrukte T-shirts te kleden ontstaat er snel een gevoel van saamhorigheid.


 
Terug naar overzicht


Ik heb een vraag over dit product